კომაროვის სკოლას 11 ამერიკული უნივერსიტეტის წარმომადგენელი ეწვია!

30 ნოემბერს, EducationUSA ქსელის კონსულტანტის, დალი ხომერიკის და კომაროვის საერთაშორისო პროგრამებისა და უნივერსიტეტებთან ურთიერთობის სამსახურის ხელმძღვანელის, მაია ოთიაშვილის ინიციატივით კომაროვის სკოლაში Education fair გაიმართა!

გამოფენას, 11 ამერიკული უნივერსიტეტის წარმომადგენელი ესწრებოდა: Lacy Frewerd, Northeast Wisconsin Technical College, WI Tina Mac Donald. College of Charleston, SC Phil Hull, Northwest Missouri State, MO Zeida Alvarez, Saint Leo University, FL Alison Eaton,University of Missouri, MO Alena Savitskaia, Minerva Schools at KGI, CA Kristofer Toribio, Orange Coast College, CA Kathleen Kennedy, Colleges of Contra Costa, CA Case Western Reserve University, OH Wade Sherman, St. Cloud State University, MO Tyler Oxley, Virginia Tech, VA.

წარმომადგენლებმა, კომაროველებს უნივერსიტეტებში საბუთების მიღების, გადარჩევის, სტიპენდიებისა და კულტურის შესახებ ესაუბრა.

კომაროვის სკოლა მადლობას უხდის უნივერსიტეტის ყველა წარმომადგენელს, კომაროვის საერთაშორისო პროგრამებისა და უნივერსიტეტებთან ურთიერთობის სამსახურის ხელმძღვანელს და EducationUSA-ს საინტერესო შეხვედრისათვის.